Επιτόπου Καθαρισμός Χαλιών
Αρ. Αδείας Λειτουργίας Υπουργείου Βιομηχανίας Ταπητοκαθαριστηρίου - Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών 1268 7/2010

Για σαλόνια, πολύ ευαίσθητα Χαλιά και Μοκέτες που είναι δύσκολο ή απαγορευτικό να μετακινηθούν, το Ταπητοκαθαριστήριο “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών” παρέχει την υπηρεσία του επιτόπου καθαρισμού Χαλιών – Μοκετών. Μια υπηρεσία που προσφέρεται για απολύμανση και πλύσιμο μοκετών, σαλονιών, χειροποίητων χαλιών και χαλιών μηχανής στον Χώρο σας Επιτοπου.

Επικοινωνήστε σήμερα με το Ταπητοκαθαριστηριο μας και μάθετε με κάθε λεπτομέρεια τις λύσεις που μπορούμε να φέρουμε και στο δικό σας χώρο.

Καθαρισμος Χαλιων – Μοκετών σε Επαγγελματικούς χώρους

Οι επαγγελματικοί χώροι αποτελούν μια ιδιαίτερη περίπτωση όσον αφορά των καθαρισμό χαλιών και μοκετών. Συχνά η μεταφορά των επιφανειών είναι απαγορευτική σε επιχειρήσεις και γραφεία, και έτσι η περιποίηση των χαλιών και των μοκετών πρέπει να γίνεται στο χώρο τους. Στα Ταπητοκαθαριστήρια “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών” για να καλύψουμε αυτή την ιδιαίτερη ανάγκη των πελατών μας και να περιποιηθούμε ευαίσθητα χαλιά, μοκέτες αλλά και σαλόνια, δημιουργήσαμε την “Υπηρεσία Επιτόπου Καθαρισμού σε Επαγγελματικούς Χώρους”. Πρόκειται για μια υπηρεσία που περιλαμβάνει την απολύμανση και το πλύσιμο μοκετών, χαλιών (χειροποίητων και μηχανής) και σαλονιών με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στο χώρο που βρίσκονται.

Επικοινωνήστε με το Ταπητοκαθαριστήριό μας και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που παρέχει το “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών” για επαγγελματικούς χώρους. Είμαστε κάθε στιγμή στη διάθεσή σας.