Καθαρισμός χαλιών

Ταπητοκαθαριστηρίο "Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών" με Αρ. Αδείας Λειτουργίας Υπουργείου Βιομηχανίας 1268 7/2010

Καθαρισμός χαλιών και Μοκετών – παραλαβή και Παράδοση 4,10€/τ.μ. στο Νομό Αττικής

Ο καθαρισμός χαλιών με 4,10€/τ.μ., είναι η ολοκληρωμένη υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης των χαλιών στο χώρο σας που κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Γι’ αυτό με τον καθαρισμό χαλιών αναλαμβάνουμε τη δωρεάν παραλαβή και παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας σε όλο το νομό Αττικής.

Δείτε τις Καθαρισμός χαλιών – Περιοχές εξυπηρέτησης

Στην υπηρεσία του καθαρισμού χαλιών, τόσο για την παραλαβή όσο και για την παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα που σας διευκολύνει. Η ομάδα του Ταπητοκαθαριστηρίου μας θα είναι συνεπείς στο ραντεβού και θα σας εξυπηρετήσει χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

Στη συνέχεια κάθε χαλί που παραλαμβάνουμε αποκτά ένα μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό barcode που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε όλα τα στάδια φροντίδας, το χώρο φύλαξης του χαλιού αλλά και τις ακριβείς ημερομηνίες παραλαβής και παράδοσής του. Έτσι, εκμηδενίζονται οι πιθανότητες σφάλματος, ενώ παράλληλα μπορούμε να σας ενημερώσουμε ανά πάσα στιγμή για το ιστορικό του περιουσιακού σας στοιχείου στα χέρια μας.

Μετά την παραλαβή των χαλιών και μοκετων σας, ξεκινάει η διαδικασία του Καθαρισμού » και της Φύλαξης ».

Προγραμματίστε το ραντεβού σας στα 210 5712629 και 210 5719624 για όλο το νομό Αττικής.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Ταπητοκαθαριστηρίου

Χάρη στην άρτια οργάνωσή μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες των κατοίκων Αθηνών και Πειραιά, αλλά και ολόκληρης της Αττικής, αφού το ταπητοκαθαριστήριο μας προσφέρει δωρεάν Παραλαβή και Παράδοση.

Επιπλέον, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, μπορούμε, ακόμα κι αν είστε σε άλλη περιοχή να σας εξυπηρετήσουμε με τη συνέπεια και την ποιότητα που συνοδεύει το Ταπητοκαθαριστήριο «Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών».

Καθαρισμοί χαλιών με εγγυημένα Βιολογικά υλικά

Τα Χαλιά και οι Μοκέτες αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που ζεσταίνει και “ντύνει” κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Στα Ταπητοκαθαριστήρια «Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών» χάρη στην πολυετή μας εμπειρία, γνωρίζουμε με ακρίβεια κάθε ποικιλία χαλιού και μοκέτας καθώς και το είδος βιολογικού καθαρισμού που απαιτεί το υλικό σύνθεσής του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουμε στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία καθαρισμού των χαλιών. Τα υλικά είναι βιο-διασπώμενα, φιλικά προς στο περιβάλλον αλλά και τον χρήστη, και ειδικά επιλεγμένα από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των Ταπητοκαθαριστηριων.

Κάθε διαδικασία του Καθαρισμού χαλιών στο Ταπητοκαθαριστηριο μας, ξεκινά με την Απολύμανση του Χαλιού ή της Μοκέτας και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού που ταιριάζει στο κάθε είδος. Στην πλειοψηφία τους τα χαλιά και οι μοκέτες μηχανής απαιτούν υγρό καθάρισμα ενώ τα χειροποίητα χαλιά (πέρσικα και τούρκικα) όπως και τα χαλιά με φυτικές χρωστικές χρειάζονται στεγνό καθάρισμα. Το ξηρό καθάρισμα είναι ιδανικό για τα μεταξωτά Χαλιά κι εκείνα που εμφανίζουν κάποιες ιδιαίτερες ευαισθησίες στην πλύση.

Μετά το Βιολογικό Καθαρισμό των Χαλιών σας, ακολουθούν το Στέγνωμα – Δίπλωμα » και η Αποθήκευση Χαλιών ή Μοκετών » σας στους ειδικούς χώρους Φύλαξης του Ταπητοκαθαριστηρίου μας.