Καθαρισμός Χειροποίητων Χαλιών
Αρ. Αδείας Λειτουργίας Υπουργείου Βιομηχανίας Ταπητοκαθαριστηρίου - Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών 1268 7/2010

Ένα Xειροποίητο Xαλί αποτελεί μια πολύ σοβαρή επένδυση που θα θέλετε να διατηρήσετε σε άψογη κατάσταση για χρόνια. Τόσο τα χρήματα όσο και ο χρόνος που επενδύσατε για να το αποκτήσετε, δηλώνουν την πραγματική του αξία.

Ο μόνος τρόπος για να διατηρήσετε το χειροποίητο χαλί σας και να μοιάζει πάντα σαν καινούργιο, είναι να του προσφέρετε την κατάλληλη ρουτίνα καθαρισμού. Εδώ, στο Ταπητοκαθαριστήριο “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών” φροντίζουμε να βρίσκετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που καλύπτουν τις ανάγκες καθαριότητας των χειροποίητων χαλιών σας. Ο επαγγελματικός καθαρισμός, η σωστή συντήρηση και η προσεκτική αποθήκευση αποτελούν τα τρία βασικά σημεία που ακολουθούμε στο Ταπητοκαθαριστήριο “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών” κάθε φορά για να περιποιούμαστε τα πολύτιμα χαλιά σας. Μόνο έτσι θα αποτελέσουν κειμήλια για τις επόμενες γενιές και η αξία τους θα είναι ανεκτίμητη.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό του Κέντρου Καθαρισμού Χαλιών για να μάθετε λεπτομέρειες και να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για τον Καθαρισμό & Φύλαξη των Χειροποίητων Χαλιών σας.