Στέγνωμα – Δίπλωμα Χαλιών

Ταπητοκαθαριστηρίο "Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών" με Αρ. Αδείας Λειτουργίας Υπουργείου Βιομηχανίας 1268 7/2010

Κάθε Χαλί και Μοκέτα αποτελεί μία επένδυση για εσάς και γι’ αυτό φροντίζουμε να προσέχουμε καθετί που μας εμπιστεύεστε. Από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας στο Ταπητοκαθαριστηριο “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών”, ξεκινά μια διαδικασία περιποίησης υψηλού επιπέδου.

Αρχικά, για το πλύσιμο κάθε χαλιού και μοκέτας χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός και ένας συνδυασμός βιο-διασπώμενου απορρυπαντικού και απολυμαντικού για την αποτελεσματικότερη εξουδετέρωση μικροβίων και μικροοργανισμών. Οι περιστροφικές βούρτσες του μηχανήματος αφαιρούν αποτελεσματικά όλους τους λεκέδες με απαλό εντατικό μασάζ. Το Πλυσιμο των Χαλιων ολοκληρώνεται με νερό σε χαμηλή πίεση κι έτσι κάθε ίχνος απορρυπαντικού απομακρύνεται χωρίς να δημιουργούνται τριβές ή φθορές στο υλικό και τη σύνθεση του.

Σειρά έχει η διαδικασία στεγνώματος του χαλιου. Με τη βοήθεια εξελιγμένου στυπτικού εξοπλισμού και τη χρήση της φυγόκεντρου δύναμης, το νερό απομακρύνεται με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς να επηρεάσει τη σύνθεση και το χρώμα του υλικού. Στη συνέχεια, το Χαλί σας (αλλά και η Μοκέτα σας) διπλώνεται προσεκτικά και συσκευάζεται ώστε να μην υπάρχουν σημάδια όταν φτάσει η στιγμή να το χρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε σας Χαλί διατηρείται για πολλά ακόμα χρόνια σαν καινούργιο, χάρη στις μεθόδους και τη φροντίδα του Ταπητοκαθαριστηρίου “Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών”.

Αφού έχουμε καθαρίσει τα Χαλιά και τις Μοκέτες σας και ανάλογα με το τι έχετε συνεννοηθεί, είτε θα σας τα επιστρέψουμε » Δωρεάν, είτε θα τα αποθηκεύσουμε » για εσάς, στους ειδικούς χώρους φύλαξης του Κέντρου Καθαρισμού Χαλιών και Μοκετών.