Παραλαβή & Παράδοση Χαλιών

Ταπητοκαθαριστηρίο "Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών" με Αρ. Αδείας Λειτουργίας Υπουργείου Βιομηχανίας 1268 7/2010

Ταπητοκαθαριστήριο για παραλαβή, καθαρισμό και Παράδοση χαλιων και Μοκετών στα 4,10€/τ.μ. στο Νομό Αττικής

Αυτό που έχει σημασία στο Ταπητοκαθαριστήριό μας, είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Γι’ αυτό αναλαμβάνουμε τη δωρεάν παραλαβή και παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας σε όλο το νομό Αττικής.

Τόσο για την παραλαβή όσο και για την παράδοση των χαλιών και των μοκετών σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα που σας διευκολύνει. Η ομάδα του Ταπητοκαθαριστηρίου μας θα είναι συνεπείς στο ραντεβού και θα σας εξυπηρετήσει χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

Στη συνέχεια κάθε αντικείμενο που παραλαμβάνουμε αποκτά ένα μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό barcode που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε όλα τα στάδια φροντίδας, το χώρο φύλαξης του αντικειμένου αλλά και τις ακριβείς ημερομηνίες παραλαβής και παράδοσής του. Έτσι, εκμηδενίζονται οι πιθανότητες σφάλματος, ενώ παράλληλα μπορούμε να σας ενημερώσουμε ανά πάσα στιγμή για το ιστορικό του περιουσιακού σας στοιχείου στα χέρια μας.

Μετά την παραλαβή των χαλιών και μοκετων σας, ξεκινάει η διαδικασία του Καθαρισμού » και της Φύλαξης ».

Προγραμματίστε το ραντεβού σας στα 210 5712629 και 210 5719624 για όλο το νομό Αττικής.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Ταπητοκαθαριστηρίου

Χάρη στην άρτια οργάνωσή μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες των κατοίκων Αθηνών και Πειραιά, αλλά και ολόκληρης της Αττικής, αφού το ταπητοκαθαριστήριο μας προσφέρει δωρεάν Παραλαβή και Παράδοση

Επιπλέον, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, μπορούμε, ακόμα κι αν είστε σε άλλη περιοχή να σας εξυπηρετήσουμε με τη συνέπεια και την ποιότητα που συνοδεύει το Ταπητοκαθαριστήριο «Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών».