Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών – Μοκετών

Ταπητοκαθαριστηρίο "Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών" με Αρ. Αδείας Λειτουργίας Υπουργείου Βιομηχανίας 1268 7/2010

Εγγυόμαστε Πεντακάθαρα Χαλιά και Μοκέτες, με πλύσιμο κάθε είδους τάπητα με Βιολογικά υλικά και την ασφαλέστερη δωρεάν μεταφορά, αποθήκευση και Φύλαξη των Χαλιών σας

Τα Χαλιά και οι Μοκέτες αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που ζεσταίνει και “ντύνει” κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Στα Ταπητοκαθαριστήρια «Κέντρο Καθαρισμού Χαλιών» χάρη στην πολυετή μας εμπειρία, γνωρίζουμε με ακρίβεια κάθε ποικιλία χαλιού και μοκέτας καθώς και το είδος βιολογικού καθαρισμού που απαιτεί το υλικό σύνθεσής της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουμε στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία καθαρισμού. Τα υλικά είναι βιο-διασπώμενα, φιλικά προς στο περιβάλλον αλλά και τον χρήστη, και ειδικά επιλεγμένα από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των Ταπητοκαθαριστηριων.

Κάθε διαδικασία του Καθαρισμού στο Ταπητοκαθαριστηριο μας, ξεκινά με την Απολύμανση του Χαλιού ή της Μοκέτας και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού που ταιριάζει στο κάθε είδος. Στην πλειοψηφία τους τα χαλιά και οι μοκέτες μηχανής απαιτούν υγρό καθάρισμα ενώ τα χειροποίητα χαλιά (πέρσικα και τούρκικα) όπως και τα χαλιά με φυτικές χρωστικές χρειάζονται στεγνό καθάρισμα. Το ξηρό καθάρισμα είναι ιδανικό για τα μεταξωτά Χαλιά κι εκείνα που εμφανίζουν κάποιες ιδιαίτερες ευαισθησίες στην πλύση.

Μετά το Βιολογικό Καθαρισμό των Χαλιών σας, ακολουθούν το Στέγνωμα – Δίπλωμα » και η Αποθήκευση Χαλιών ή Μοκετών » σας στους ειδικούς χώρους Φύλαξης του Ταπητοκαθαριστηρίου μας.